Hogeschool van Amsterdam
 

Mastercourse Start-Up Scale-Up MKB

Sinds een aantal jaar ben je gestart met je eigen onderneming. En met succes. Met steeds meer opdrachten, klanten, producten en services is het belangrijk om gefocust te blijven op de toekomst. Waar wil je met je bedrijf naar toe? Hoe pas je je verdienmodel aan op de markt? Oftewel: hoe laat je je bedrijf doorgroeien en creëer je meer stabiliteit en continuïteit?

Wat leer ik in deze cursus?

Tijdens deze mastercourse schrijf je een doorgroeiplan voor jouw onderneming. Drs. Bert Bos is docent van deze mastercourse en werkzaam als consultant. Hij laat je ontdekken hoe jouw bedrijf het beste kan doorgroeien. Hij leert je alles over de levenscyclus van ondernemingen, de positionering van bedrijven en helpt je met het ontwikkelen van jouw rol als ondernemer. Hij geeft inzicht in nieuwe business- en verdienmodellen. Gastdocenten uit de vakgebieden van Human Resource Management, Marketing en Finance zorgen ervoor dat alle bedrijfsfacetten aan bod komen tijdens de cursus. 

Drie cursusdagen

De Mastercourse bestaat uit de drie cursusdagen van 09.00 tot 17.00 uur:  

  • vrijdag 12 april
  • vrijdag 17 mei
  • vrijdag 14 juni
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 20 december 2018

EEN 'MUST' OM TE DOEN!

Ik zou de Mastercourse zeker aanbevelen: het is voor elke onderneming een ‘must’ om dit te doen en om over de toekomst van je bedrijf na te denken.

Frank Zijdel - Voormalig cursist 2017