kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Gezocht: Enquêteurs

Wil jij bijverdienen naast je studie? Heb jij affiniteit met technologie en retail? Dan zijn is het Store Innovation Lab op zoek naar jou.

12 jul 2018 11:41 | Ondernemerschap

Voor een onderzoek naar de effect van innovatieve technologieën in winkels zijn wij voor het komende studiejaar (2018-2019) op zoek naar enquêteurs die winkelbezoekers zullen ondervragen over hun ervaringen in het gebruik van innovatieve technologie in de winkel.

Over het Store Innovation Lab

Het Store Innovation Lab doet onderzoek naar de effecten van innovatieve in-store technologieën op het gedrag van de consument. Onderzoekers werken samen met winkeliers, tech-ontwikkelaars, docenten en studenten in het uitvoeren van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Met de verkregen inzichten helpen wij fysieke winkels aantrekkelijk te houden. In september zullen de eerste onderzoeken van start gaan.

WAT LEVERT HET OP?

• Financiële vergoeding van € 8 per uur;
• CV building op het gebied van onderzoek, retail en in-store technologie;

WIJ ZOEKEN STUDENTEN

• Met interesse in marktonderzoek;
• Zelfstandig, proactief en communicatief stevig in je schoenen;
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Flexibel inzetbaar.

INTERESSE?

Stuur een korte motivatie en CV naar sil@hva.nl.