Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor studenten

Haal alles uit je studie wat erin zit!

Ben je student bij een van de opleidingen van Digitale Media en Creatieve Industrie? Dan biedt CREATE-IT jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied en een netwerk op te bouwen. Daar profiteer je van zodra je bent afgestudeerd.

Wat kun je doen?

 

Stage lopen

  • In MediaLAB Amsterdam kun je stage lopen. In het lab werk je nauw samen met toonaangevende bedrijven zoals KLM, Cisco en Bell Labs. In samenwerking met hen ontwikkel je bijvoorbeeld apps, games, businessmodellen en evenementen.

Bekijk de website van het MediaLAB

Minor volgen

  • In het derde of vierde jaar van je studie kun je een minor volgen. Je kunt een minor kiezen die aansluit bij je eigen interesse, bijvoorbeeld op het gebied van mode, intelligente omgevingen of crossmedia.

(Informatie over onze minoren volgt zsm)

Afstuderen

  • Ga je afstuderen? Dan heb je - afhankelijk van je opleiding - de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij een van de lectoraten of labs. Op die manier is je scriptieonderwerp relevant en profiteer je van de expertise van een lectoraat.

Meld je aan bij een van de lectoraten.

Meld je hier aan voor de e-maillijst werkstudenten onderzoek

Als werkstudent meewerken aan onderzoek

Wil jij benadert worden voor het doen van werkzaamheden voor het onderzoekscentrum van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie? Werkzaamheden kunnen bestaan uit het afnemen van vragenlijsten op festivals, bezoekers observeren in musea, invoeren van onderzoeksdata, enzovoorts. Wanneer er studenten gezocht worden sturen we je een e-mail met een oproep voor de betreffende opdracht. Als je jouw naam en contactgegevens hieronder invult word je toegevoegd aan onze e-maillijst, het staat je vrij om per keer te beslissen of je mee wilt en kan werken. Vergoeding: 8 euro p.u.

game_development

 

Heb je een algemene vraag over het kenniscentrum? Neem dan contact op met Maarten Rottschafer, Hoofd Bedrijfsvoering Onderzoek FDMCI.