CREATE-IT applied research

Tweedaagse over onderwijsontwikkeling voor docenten en studenten

Push the Pause Button

15 okt 2015 12:32 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

In het programma Train the Trainer van het Amsterdam Creative Industries Network is het alweer tijd voor de 4de editie; Push the Pause Button. Het thema van deze tweedaagse in november is Design Thinking.

Datum: 13 en 20 November 2015 - Locatie: Amsterdam (exacte locatie wordt nog bekend gemaakt)

Tweedaagse

De tweedaagse wordt verzorgd door afgevaardigden van de  Design Thinkers Group . De doelgroep voor deze sessie bestaat uit docenten, managers, onderwijskundigen en studenten die het proces van onderwijsontwikkeling willen professionaliseren. De vraag op welke manier Design Thinking kan bijdragen aan onderwijsvernieuwing staat centraal. De volgende onderdelen vormen de rode draad van het programma:

*   workshops ter verbreding van de mindset

*   inspiratielunches met sprekers

*   training in het toepassen van Design Thinking tools.

Er zijn 25 plaatsen voor deelname en er zijn geen kosten aan verbonden.  Op  vimeo vind je een impressie van de eerste sessie die in juni 2014 plaatsvond.

Meer informatie over het programma klik hier