CREATE-IT applied research

Win 1 van de 5 combi tickets voor de Hackatrain + TOA Berlin

12 mei 2015 14:52 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

De eerste Nederlandse Hackatrain vertrekt op 14 juli vanaf Knowledge Mile Amsterdam naar Berlijn, waar het driedaagse technologiefestival Tech Open Air plaatsvindt. Tijdens de 6,5 uur durende treinreis nemen hackers het tegen elkaar op om vernieuwende applicaties te bedenken binnen het thema ‘Innovatie in mobiliteit’. De Hackatrain is tot stand gekomen in een samenwerking van Amsterdam Creative Industries Network, By Whyte!, de Nederlandse Spoorwegen, Ordina en Tech Open Air.

Tijdens de Hackatrain gaan technologiestudenten, developers en startups uit het hele land met elkaar aan de slag om op het snijvlak van technologie, innovatie en mobiliteit nieuwe toepassingen te bedenken die het reizen met de trein aangenamer moeten maken.

Kaarten winnen

Amsterdam Creative Industries Network heeft 5 combi tickets voor zowel de Hackatrain als het Tech Open Air festival in Berlijn voor studenten beschikbaar. Deze zullen zij weggeven aan de hand van een prijsvraag. Wat moet je hiervoor doen:

• Stap 1: Beantwoord de vraag: Welke slimme oplossing zou jij bedenken om het reizen met de trein plezieriger te maken?
  • Stap 2: Maak een foto die relevant is bij jouw antwoord
  • Stap 3: Post jouw 140-karakters lange antwoord en de foto op Facebook of Twitter en voeg toe de hashtags #hackatrain en #acin

Een jury bestaande uit Tom Hoogeboom (Winnaar SpinAward), Hans Henseler (lector E-Discovery) en Matthijs ten Berge (Directeur Amsterdam Creative Industries Network) zullen beslissen wie de beste, meest creatieve en aansprekende antwoord heeft gegeven op vraag en de winnaars worden van de combi tickets. Antwoorden kunnen ingebracht worden tot en met 3 juni 2015.

Disclaimer

Deelnemers mogen per persoon 1 antwoord inzenden, het eerste antwoord gegeven telt. De bekendmaking van de winnaars zal gebeuren op 8 juni 2015. Voor meer informatie over de voorwaarden zie de website van de Knowledge Mile.

Meer informatie over de Hackatrain

Op 14 juli start de Hackatrain in Amsterdam met de registratie en een feestelijk randprogramma. Dit vindt plaats op de Knowledge Mile, het gebied rondom de Wibautstraat en Weesperstraat met de Amstel Campus in het hart. Na afloop van het randprogramma vertrekt Hackatrain vanaf Amsterdam Centraal naar Berlijn.

Creatieve designers, developers, marketeers, startups en studenten kunnen zich tot 19 juni aanmelden via www.hackatrain.nl. De hackers worden ingedeeld in teams van drie. Heb je zelf een team samengesteld? Dan kun je je aanmelden via info@hackatrain.nl