CREATE-IT applied research

9 januari: Amsterdam Creative Industries Session #1

19 dec 2013 15:24 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Samen met FashionWeek Nederland , de Amsterdam Economic Board en CLICKNL organiseert Amsterdam Creative Industries de eerste in een reeks van 'Amsterdam Creative Industries Sessions'. Ditmaal over de revolutie die 'Digital Fashion' teweegbrengt binnen de industrie, het onderzoek en het onderwijs.

Cross-over: ICT & Fashion Onder leiding van Martijn de Greve wordt Hein Daanen, lector Fashion Research & Technology, aan de tand gevoeld over dit veelomvattende onderwerp en kunnen aanwezigen in de zaal hem vragen stellen over zijn huidige onderzoeksprojecten en de te verwachten ontwikkelingen de komende jaren. Ook Henk Reulink zal aanwezig zijn, die als hoofd R&D bij het ministerie van Defensie een verrassende blik zal werpen op het belang van Digital Fashion voor het leger. De kans voor de creatieve industrie om een inzicht te krijgen in de mogelijke cross-overs tussen mode en ICT.

Nieuwjaarsborrel De sessie vindt plaats op donderdag 9 januari 2014 van 16.00 tot 17.00 uur in de filmzaal van Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Aansluitend is er een nieuwjaarsborrel van Amsterdam Creative Industries.

Beperkte plaatsen Het aantal plaatsen is zeer beperkt. Dus wil je aanwezig zijn, meld je dan snel aan via deze aanmeld link .