CREATE-IT applied research

Nieuw verschenen: Publicatie De informatiemaatschappij van 2023

11 nov 2013 15:02 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

In oktober werd het boek De informatiemaatschappij van 2023. Perspectieven op de nabije toekomst , gepubliceerd.

In dit boek zijn vijftien verhalen opgenomen over de informatiemaatschappij van 2023. De verhalen zijn door experts uit verschillende disciplines geschreven en brengen beredeneerd en verantwoord de mogelijke ontwikkelingen in beeld. De bijdragen bevatten wetenschappelijk verantwoorde papers, essays, persoonlijke ontboezemingen en visionaire bespiegelingen. Het geheel vormt een veelkleurig palet aan visies, dat veel stof tot nadenken geeft.

Er komt in het boek een vloed aan trends voorbij, waaruit het mogelijk is een aantal algemeen geaccepteerde ideeën te ontwaren. Het boek wordt door studenten tot een interactieve publicatie verder ontwikkeld.

Lees verder: http://www.digitalarchiving.nl/congresboek-beschikbaar/