CREATE-IT applied research

Student Digital Life wint prijs

20 mei 2013 14:44 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Het team van het bedrijf Glimworm met afstudeerder Sven-Erik Haitjema van het lectoraat Digital Life won onlangs twee prijzen in The Next Web's Kings of Code Hack Battle.

De eerste prijs - uitgeloofd door Smart TV Alliance - voor de Glimworm SDK van Muse die gebruikmakend van de API van het Rijksmuseum de collectie op een smart tv kan tonen gebruikmakend van HTML5. De tweede prijs - van Bol.com - voor "Culture Connect" dat met het gebruik van de PI van het Rijksmuseum een recommenderdienst levert.