CREATE-IT applied research

Masterclass toekomst tv en innovaties in mediasector

Lezing/College

Op 15 september om 12.50 uur in het auditorium (Benno Premselahuis) hebben we twee zeer interessante sprekers over de toekomst van televisie en innovaties in de mediasector. Mocht je geïnteresseerd zijn dan ben je van harte welkom.

Homebannerplain_8

Als eerste zal  Dr. Hans Bouwknegt spreken over de ontwikkelingen op het gebied van televisie in Nederland en de grote kansen die er op digitaal gebied liggen voor content producenten en het publiek. Hij is verantwoordelijk geweest voor digitale strategiën van ‘the Voice’, ‘Utopia’, ‘wie is de mol’. Hij is werkzaam als adviseur digitale strategie bij Dasym Investment Strategies en als research affiliate bij het Georgia Institute of Technology. Tevens is hij sinds 1 september bijzonder lector aan de Hogeschool Utrecht en werkzaam.

Aansluitend hebben we het genoegen om de visie van  Seth Shapiro te horen (in Engels). Seth is in Nederland voor de  IBC en heeft ruimte gemaakt om bij ons zijn ervaring te delen. Hij is een wereldwijd gevraagd spreker op het gebied van innovatie en media. Hij zal ons meenemen in de ontwikkelingen wereldwijd en een visie geven over de toekomst van televisie en digitale media. Zijn slogan is: "Helping companies innovate in a digital age."

Voor iedereeen die geïnteresseerd is in de toekomst van televisie en digitale media en de impact op het innovatie vermogen van bedrijven is dit een buitenkansje. We hopen dat jullie willen aanschuiven.

15 september 2015
12.50 – 14.30 uur (Inloop 12.40)
Auditorium, Rhijnspoorplein 1 (begane grond)