CREATE-IT applied research

Meet-up CocoaHeads NL

Evenement

Op woensdagavond 14 oktober aanstaande co-hosten wij de meet-up van CocoaHeadsNL op de Amstel Campus. CocoaHeadsNL is een netwerk van momenteel 350 programmeurs die maandelijks bijeen komen om met elkaar te spreken, kennis te delen en zich te laten inspireren door sprekers. Zij zijn een partner van het Amsterdam Creative Industries Network en behoren tot Knowledge Mile coalitie.

CocoaHeadsNL

Voor onze studenten en docenten hebben we een aantal plaatsen gereserveerd om aanwezig te kunnen zijn bij deze populaire bijeenkomst. Meld je snel aan om je plek op de gastenlijst te garanderen! (Toegang is gratis.)

De voertaal op de avond is Engels. Locatie: Kohnstammzaal, 9de verdieping, Wibautstraat 2-4.

Programma 14 oktober 2015

19:00 uur Inloop

19:30 uur Welkom Bart, Jeroen of Niels van CocoaHeadsNL, interview Matthijs ten Berge (ACIN, HvA, KM)

19:35 uur Chris Eidhof from  objc.io

About Chris Eidhof

Chris Eidhof is a Dutch software developer living in Berlin (Germany). He spends most of his time building iOS and Mac apps, such as   Deckset and   Scenery. He started   UIKonf,   objc.io, wrote a book about   Functional Programming in Swift and is currently writing a book on   Advanced Swift. Chris will talk about Swift's interoperability with C, and how to wrap C functions in a way that feels native to Swift.

20:25 - 20:45 pauze

20:45 uur Koen Bok from  Framer

About Koen Bok

Koen co-founded Framer, a new creative tool to design interactive prototypes. Framer is code based, yet easy to learn, providing unlimited possibilities to build everything you can imagine.

Before this, Koen co-founded Sofa, a small software company in 2006. Sofa won 2 Apple design awards for their developer and retail products, Versions and Checkout. In 2011 Sofa was acquired by Facebook.
Koen worked at Facebook as a product designer on Messenger and Ads until 2013. His talk wil be about the future of design tools, prototyping and Framer. After this there will be room for QA about tech and startups in general.

21:30 uur Afronding

Aanmelden studenten en docenten van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.