Hogeschool van Amsterdam

CREATE-IT applied research

Knowledge Reporters

De Knowledge Reporters is een team van studenten dat artikelen en nieuwsberichten produceert over onderzoek en innovatie in de creatieve industrie. Ze schrijven, produceren en delen content over het onderzoek dat binnen kenniscentrum CREATE-IT en het Amsterdam Creative Industries Network plaatsvindt. De Knowledge Reporters komen van alle soorten opleidingen, maar ze delen allemaal dezelfde passie: content maken en delen over innovatie.

Brandlive ruimte DMCI

Wil je de Knowledge Reporters inzetten voor een artikel, verslag of nieuwsbericht? Neem dan contact op met Joyce via s.j.overklift.vaupel.kleyn@hva.nl.

 

De Knowledge Reporters zijn:

 

Charlotte de Gier

Charlotte is studente aan het AMFI. Tijdens een halfjaar bij het ModeMuseum in Antwerpen groeide haar passie voor modegeschiedenis en mode in musea.  Ze fotografeert graag tijdens reizen en zij zet haar interesse in creativiteit, trends en andere culturen graag om in korte artikelen

Christine van Spankeren

Christine studeert Media en Cultuur aan de UvA. Naast haar interesse in de media houdt zij van geschiedenis en Italië. Ze heeft al stagegelopen bij RTV Amstelveen en was presentatrice bij ConVince Media. Sinds kort is er bij haar een nieuwe passie opgedoken: schrijven!

Jeroen Ruiter

Jeroen studeert ook MIC en leerde schrijven tijdens zijn eerste stage als (eind)redacteur bij de gamewebsite XGN. Daarna heeft hij tijdens de minor International Trade Publishing (Books & More) een studentengids gemaakt . Ook heeft hij een half jaar als redacteur stagegelopen bij het computertijdschrift PC-Active.

Jordan van Andel

Jordan is een student van Media, Informatie en Communicatie (MIC). Zijn passie ligt naast schrijven bij games en muziek. Om dat te combineren schrijft hij over games bij IGN Benelux en heeft hij zijn eigen website Lofftherecord.nl waar hij sfeerimpressies schrijft van concerten en festivals.

Lynn Philippi

Lynn is studente MIC. Lynn is een echte dagdromer en laat haar dromen tot leven komen op schrift. Ze heeft stagegelopen bij TV Enschede FM en Man Bijt Hond, maar voor het echte werk begint wil zij eerst nog een Master Journalistiek doen.

Mireille Vos

Mireille studeert momenteel duaal HBO-V, maar heeft ook een Bachelor in Geschiedenis en een Master in Medische Antropologie en Sociologie. Toen ze drie jaar in Azië woonde wilde zij over haar reis vertellen en kwam haar passie voor schrijven naar boven. Een passie die nu wordt voortgezet in bij de Knowledge Reporters.