kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Minor Festivals! van start op Amsterdam Woods Festival

2 sep 2016 09:08 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

De eerste editie van de minor Festivals! is op 25 augustus van start gegaan tijdens het Amsterdam Woods Festival. Studenten kregen een rondleiding achter de schermen en deden een onderzoek naar de festivalbeleving van bezoekers.

Studenten leren in de minor Festivals! alles over de historische, economische, psychologische en marketingtechnische aspecten van festivalbeleving. Ze brengen deze kennis gelijk in de praktijk binnen het SAX-programma (Spectacular Arena eXperiences) voor opdrachtgever Amsterdam ArenA. De minor wordt aangeboden vanuit de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) en het lectoraat Crossmedia.

Voor meer informatie over de minor Festivals! kun je contact opnemen met docent-onderzoeker Michiel Rovers (m.s.w.rovers[at]hva.nl).