kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Lectoraat Crossmedia sluit MoU met Europees project Envision

22 mrt 2016 13:39 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Het Lectoraat Crossmedia heeft een Memorandum of Understanding (MoU) getekend met het Europese project Envision, hierdoor wordt het makkelijker onderling kennis uit te wisselen en elkaars onderzoeksresultaten te gebruiken en te optimaliseren.

Het Europese project Envision richt zich op het ontwikkelen van tools voor het Europese MKB om sneller tot business innovatie te komen. Het betreft een Europese samenwerking tussen Nederland, Finland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Malta en Litouwen. De Nederlandse deelnemers zijn TU Delft en Innovalor.

De doelstelling van het Envision project sluit goed aan bij projecten van het lectoraat Crossmedia, zoals ‘Business Models voor de Creatieve Industrie’ en ‘Meer Profijt uit Data’ en de ontwikkeling van tools voor professionals zoals het ‘MediaStrategiespel’ en ‘Discrete Business Modelling’.

Naar lectoraat Crossmedia

Naar website Envision