Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Masterclass ‘Het werken met- en het archiveren van digitale handtekeningen’

27 jan 2014 14:43 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Het lectoraat Digital Archiving & Compliance nodigt u graag uit voor de masterclass 'Het werken met- en het archiveren van digitale handtekeningen' op 19 februari a.s. in het Benno Premselahuis (BPH).

De Nederlandse wetgeving kent al geruime tijd de mogelijkheid te werken met digitale handtekeningen en onderscheidt daarin verschillende mogelijkheden. In de praktijk blijkt het erg moeilijk om digitale handtekeningen te implementeren. Aan welke eisen moet je voldoen om er mee te werken? Direct aanmelden

 

De masterclass wordt verzorgd door drs. mr. Frans Dondorp (Decos Information Solutions).

Wat doen digitale handtekeningen voor de archivering van data en handtekeningen? Moet er encryptie gebruikt worden? Op deze en andere vragen wordt door Frans Dondorp een antwoord gegeven. Frans is een jurist, informatiewetenschapper en gespecialiseerd in de toepassing en het gebruik van digitale handtekeningen.

De masterclass is geschikt voor informatiemanagers, DIV-ers, IT-ers, controllers, archiefinspecteurs, beleidsadviseurs en alle andere professionals die digitale handtekeningen willen gebruiken in hun bedrijfsprocessen.

Inschrijven Deelname aan de masterclass kost €50,- (inclusief koffie en thee). Inschrijven kan tot 15 februari a.s. Maximaal 25 deelnemers. Aanmelden kan hier . Masterclass 'Het werken met- en archiveren van digitale handtekeningen' Datum: 19 februari 2014, 15.00 - 17.15 uur Locatie: Benno Premselahuis (lokaal 04a12), Rhijnspoorplein 1, Amsterdam