Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Vandaag ons congres ' De informatiemaatschappij in 2023'

2 okt 2013 06:00 | Kenniscentrum Digitale Media en Creatieve Industrie (CREATE-IT)

Vandaag om 09.00 uur vangen we aan in de Openbare Bibliotheek Amsterdam met een (volgeboekt) congres over de informatiemaatschappij in 2023.

 

Het Lectoraat Digital Archiving & Compliance organiseert het congres en heeft vooraanstaande wetenschappers, marktstrategen, software evangelists en visionairs uitgenodigd, die de bezoekers een doorkijkje geven in de onomkeerbare trends van vandaag de dag, die hun uitwerking zullen gaan hebben op de informatiemaatschappij van het eerstkomende decennium. Voor meer informatie klik hier .

Vijftien hoogleraren, lectoren, software-ontwikkelaars, adviseurs en beroepsprofessionals hebben daarnaast hun visie beschreven in een paper, die gebundeld zijn in een boek. Dit boek, met de naam "De informatiemaatschappij van 2023. Perspectieven op de nabije toekomst" wordt op het congres gepresenteerd en uitgedeeld aan de aanwezigen. De publicatie zal later in een digitale versie ter beschikking komen.

Met dit congres geeft het lectoraat Digital Archiving & Compliance van het kenniscentrum CREATE-IT het startsein voor jaarlijks terugkerende congressen in zijn thema. Dit jaar dus met een blik op de toekomst. Het congres in 2014 (op woensdag 1 oktober) zal een internationaal karakter hebben en gewijd zijn aan 'Cloud Archiving' .

De hashtag die vandaag voor het congres gebruikt zal gaan worden op Twitter is #info2023

Het congres wordt gesponsord door GEA Consultancy, LexisNexis en Hatch Werving & Selectie.