Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Workshop Business Modelling | Media Future Week

Speed Business Modeling Sessies

Lezing/College

Loop je rond met een nieuw idee voor je organisatie of afdeling? Laat je business idee gratis checken tijdens de speed business modeling sessies van Media Future Week. In het studiocentrum op de André van Duin Boulevard op het Media Park zijn experts uitgenodigd om deelnemers in een half uur tot een uur gratis kennis te laten maken met bekende business modeling methoden zoals het Canvas en het STOF model. Het Lectoraat Crossmedia verzorgt mede de workshops.

http://www.immovator.nl/agenda/speed-business-modeling-sessies-mfw-0

Media Future Week (MFW) is een event op het Media Park waar studenten en docenten van hogescholen in vier dagen werken aan cases uit het bedrijfsleven. Ze worden daarbij ondersteund door inspirerende sprekers en creatieve sessies. Woensdag 22 april staat in het teken van Business Models. De deelnemers gaan aan de slag met het business model van hun idee.  

Aanmelden

De sessies vinden plaats op woensdag 22 april in het studiocentrum tussen 12.00 - 13.30 uur en 16.00 - 17.00 uur en duren een half uur tot een uur (afhankelijk van hoeveelheid geïnteresseerden). De sessies vinden plaats op afspraak. Voor deelname, stuur een e-mail naar marlies.hakvoort@immovator.nl