kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

H – LAB 3: Data Driven Business Models

"Meer Profijt uit Data"

Evenement

Hetderde H-Lab wordt gehouden in november 2017 met als thema: Data Driven Design. Een H-lab is een eendaagse sessie rondom Data gedreven Business modellen in het kader van het project "Meer profijt uit Data" .

Data Driven Business Models

Woensdag, 22 November 2017
Tijd: 9.30 – 13.00 (inloop 9.00)
Waar: Hogeschool Utrecht, faculteit Communicatie en Journalistiek

9.00 – 9.00 Inloop

9.30 - 9.45 Opening en terugblik op H-Lab 2

9.45 -11.15 Workshop Erik Hekman – Hogeschool Utrecht
Tijdens H-Lab 2 heeft Erik een eerste versie van een diagram met toepassingen van data combinaties gepresenteerd. Deze ochtend gaan we er verder op in. Erik zal het model uitleggen en gezamenlijk gaan we aan de slag met het identificeren van de toekomstige (technische) mogelijkheden die ontstaan en het beoogde doel.

11.15 – 12.30 Workshop Timber Haaker - Innovalor Met de uitkomsten van het data model ontstaan begeleid Timber een workshop waarin de keuzes en mogelijkheden van data concreet gemaakt worden. We bouwen voort op de feedback uit de vorige bijeenkomst.

12.30-13.00 Lunch

Meld je via deze Google Formulier aan

Slack

Om ons communicatie tussen (case) partners en HvA centraal te houden zijn wij kort geleden begonnen met Slack. Join the MPUD group heir