Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Knowledge Mile Morning Meetup #13

Evenement

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers van de Knowledge Mile. Bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers en stad- en beleidsmakers delen hun ideeën voor het gebied van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein.

Knowledge Mile

In deze eerste editie na de zomer zorgen we dat je weer helemaal op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op de Knowledge Mile. Daarna heb je uiteraard alle tijd om jouw ideeën uit te wisselen met anderen. 

We zijn deze editie te gast bij de nieuwe Albert Heijn en appartementencomplex FLOOR. Beide locaties bevinden zich in hetzelfde gebouw aan de Wibautstraat, en zijn dit jaar bezig met vernieuwingen.

Na een grote verbouwing opende de Albert Heijn deze zomer weer de deuren. En FLOOR bouwt boven op het gebouw een van de grootste sedumdaken van Amsterdam, waardoor Knowledge Mile Park weer een stuk groter wordt. 

Na de inhoudelijke update is er een (unieke) mogelijkheid om een kijkje te nemen op het bijzondere dak en in een van de nieuwe appartementen.

Programma 

08:00 | Inloop met koffie  ( In de winkel van de Albert Heijn!) 

08:20 | Welkom door Finist van Onna (AH) en Joelle Lokhorst (Boelens de Gruyter) en update door Matthijs ten Berge en  Maarten Terpstra (Knowledge Mile)

08:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen + Mogelijkheid tot bezichtigen van het (polder)dak en appartement in ontwikkeling!