Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Food for Thought #2

onderzoekspresentaties onder lunchtijd

Evenement

Graag nodigen we je uit voor Food for Thought #2 op 28 september van 12.00 uur tot 13.00 uur in de Benno Premselazaal, 4e verdieping BPH. Lectoren, docenten, onderzoekers en studenten presenteren hun onderzoeksprojecten en geven elkaar stof tot nadenken tijdens de lunch. Dit keer houdt Patricia de Vries een presentatie over haar onderzoek maskers & het algoritmische zelf. Vervolgens zal Miriam Rasch haar essaybundel 'Zwemmen in de oceaan' presenteren.

Patricia de Vries is onderzoeker bij het Instituut voor Netwerkcultuur aan de Hogeschool van Amsterdam en promovenda aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze doet onderzoek naar de verbeelding van algoritmes in de kunsten. Miriam Rasch studeerde literatuurwetenschap en filosofie en werkt als onderzoeker bij het Instituut voor Netwerkcultuur van de Hogeschool van Amsterdam. Zij geeft ook les bij de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Wil je de lunchmeeting bijwonen? Meld je vooraf aan via onderstaande link.

Lectoren, docenten, onderzoekers en studenten presenteren hun onderzoeksactiviteiten en -projecten en geven elkaar stof tot nadenken tijdens de lunch. Wil je ook een presentatie geven? Meld je via mail aan bij Joyce Overklift Vaupel Kleyn.