Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Livestream Dutch VR Days conferentie op de Amstelcampus

Evenement

Donderdag aanstaande vindt in VondelCS de Dutch VR Days conferentie plaats. Omdat de conferentie is uitverkocht richt het Amsterdam Creative Industries Network in samenwerking met de Dutch VR Days organisatie een ‘livestream room’ in bij FLOOR op de Amstelcampus. Studenten, docenten en onderzoekers kunnen gedurende de hele dag binnen lopen om de conferentie op beeldscherm te volgen en vragen te stellen aan de sprekers via social media.

Fotograaf: Daniel Cohen

De Dutch VR Days staan in het teken van Virtual Reality en duren van 29 oktober tot en met 1 november 2015. Vier dagen lang kunnen bezoekers zich laten inspireren door de laatste VR trends en hardware, sprekers uit de industrie, content creatie en een groot aantal demo’s om VR te ervaren. Zo staat ook het project A Perfect Party van het Interaction & Games Lab van het Amsterdam Creative Industries Network op de expo. 

De conferentie is de aftrap van de Dutch VR Days in VondelCS (gelegen in Vondelpark, Amsterdam). Aanstaande donderdag staan er inspirerende talks op het programma door toonaangevende mensen uit de industrie, die inzicht trachten te geven op de relevantie van Virtual Reality in in hun vakgebied alsmede hoe VR nu al impact heeft op industrieen.

Kijk hier voor het volledige programma: http://dutchvrdays.nl/schedule/ 

FLOOR, het debat en activiteitencentrum van de HvA bevindt zich op de 2e verdieping van het Wibauthuis, hier kun je donderdag de hele dag terecht om via livestream de conferentie te volgen.

Vragen aan sprekers kun je stellen via:
/dutchvrdays (Facebook)
#dvrd15 of #dutchvrdays (Twitter)