HvA-master Occupational Therapy als beste beoordeeld

5 mrt 2019 14:41 | Afdeling Communicatie

De master Occupational Therapy van de HvA is de beste master in het domein gezondheidswetenschappen. Dat staat te lezen in de vandaag verschenen Keuzegids Masters 2019. Occupational Therapy scoort 84 van de 100 punten. De gids beoordeelt masters aan universiteiten en hogescholen.

De European master of science in Occupational Therapy is  een Engelstalige, tweejarige parttime masteropleiding  voor ergotherapeuten die wordt aangeboden door vijf instellingen in Europa.

Van de masters aan de HvA scoort ook Legal Management bijzonder goed. Legal Management wordt vergeleken met alle hbo-masters bedrijfskunde en krijgt 80 van de 100 punten toebedeeld. In het subdomein vastgoed en juridisch steekt de HvA-master met kop en schouders boven de overige twee masters uit.

De HvA is ook als instelling beoordeeld. Als middelgrote aanbieder van masters is de tevredenheid goed, de instelling eindigt als tweede na Artez. De resultaten in de keuzegids komen tot stand op basis van studentenoordelen en de beoordeling door de NVAO.

www.keuzegids.nl

European master of science in Occupational Therapy