John Sterk ontvangt prijs bijzondere prestaties HvA

28 sep 2017 15:39 | Afdeling Communicatie

John Sterk, opleidingsmanager van de Amsterdam School of International Business (AMSIB) van de HvA, heeft vandaag de prijs bijzondere prestaties van de HvA ontvangen. Het CvB heeft dit besloten. Sterk krijgt die prijs voor zijn inzet en vasthoudendheid bij het behalen van de internationale EPAS-accreditatie voor AMSIB, International Business and Management Studies en International Business and Languages.

Vorige week werd bekend dat AMSIB het internationale keurmerk heeft binnengehaald. John Sterk heeft als boegbeeld van AMSIB de afgelopen jaren met visie en beleid richting gegeven aan de kwaliteitsslag van de internationale opleidingen bij de faculteit Business en Economie, resulterend in deze erkenning. Met de toekenning aan Sterk worden alle collega’s bij AMSIB geëerd, die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor deze accreditatie. Het EFMD Programme Accreditation System (EPAS) erkent wereldwijd de kwaliteit van internationale bedrijfs- en managementopleidingen.

In Nederland is de HvA de eerste hogeschool aan wie deze accreditatie is toegekend. Sterk ontving de prijs uit handen van Huib de Jong tijdens een feestelijke bijeenkomst die was georganiseerd om te vieren dat de accreditatie is binnengehaald.

De prijs bijzondere prestaties wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd die bijdraagt aan de positionering of de strategische koers van de hogeschool.

Zie ook: Business school van de HvA ontvangt internationaal keurmerk