Excellentiemarkt

Ambitie? Kom 23 mei naar de Excellentiemarkt!

Voorlichtingsevenement

Ben jij ambitieus en wil je weten hoe je je als (aankomend) student kunt onderscheiden van andere studenten en op de arbeidsmarkt? Wil je meer weten over het excellentieonderwijs aan de HvA? Dan ben je van harte welkom op de Excellentiemarkt.

Op de Excellentiemarkt vind je alle informatie over de Honours Modules en Honours Programmes in het studiejaar 2017-2018. Natuurlijk kun je er al je vragen kwijt: Wat is het bijvoorbeeld het verschil tussen excellentiemodules en -programmes en reguliere vakken? Wanneer zijn de lessen? Hoeveel extra tijd kost het? Docenten en excellentiestudenten vertellen je er graag meer over.

Deze Excellentiemarkt wordt georganiseerd door de honoursstudenten in samenwerking van de faculteiten Business en Economie, Maatschappij en Recht en Digitale Media en Creatieve Industrie waar je ook excellentieonderwijs kunt volgen. Kom en verken de vele mogelijkheden.

Wat is excellentieonderwijs?

YouTuber Amber zoekt het uit!

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 16 mei 2017