Showcase BOOT Nieuw-West

Evenement

Tijdens de BOOT Showcase zullen Hogeschool van Amsterdam studenten van verschillende studierichtingen laten zien waar zij het semester mee bezig zijn geweest. Voorafgaand aan de de showcase zal er een lezing zijn over hoe vaardigheden van ouders omtrent thuisbetrokkenheid er concreet uitzien.

Showcase

Tijdens de BOOT Showcase zullen Hogeschool van Amsterdam studenten van verschillende studierichtingen laten zien waar zij het semester mee bezig zijn geweest. Denk hierbij aan de herinrichting van speeltuinen, de gebiedsontwikkeling van de Burgemeester Röellstraat, het BOOT inloopspreekuur en de programma’s van BOOT binnen het thema Jeugd en Educatie (De Bonusklas en De Keukentafel). Een buurtpanel zal de prestaties beoordelen en reikt een juryprijs uit. Ook kan het publiek stemmen voor de publieksprijs.

Ondersoep lezing

Onder het genot van een kopje soep kunt u voorafgaand aan de BOOT-showcase komen luisteren naar de resultaten van een onderzoek dat verbonden is aan het programma De Keukentafel. Tijdens deze lezing wordt toegelicht hoe de vaardigheden van ouders omtrent thuisbetrokkenheid er concreet uitzien.
Sprekers: Mieke Ruiter (BOOT-projectleider Jeugd en Educatie) en Marie-Jose Koerhuis (docent en onderzoeker Pedagogiek, faculteit Onderwijs en Opvoeding)

BOOT is de Buurtwinkel voor Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling (BOOT) is dé kenniswinkel van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). De kenniswinkels, gevestigd in de Amsterdamse stadsdelen Oost, Zuidoost, Nieuw-West en Poelenburg, zijn een uitvalsbasis voor docenten, studenten, onderzoekers en professionals die hun competenties en vaardigheden ter beschikking stellen aan de buurt.

Start Lezing 12:00 uur

Showcase : 13:30 - 16:00 uur

Locatie: HvA BOOT Nieuw-West (Bernard Loderstraat 39/41, 1063 PB Amsterdam)

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 29 mei 2019