Symposium Leefstijlinterventies in de stad

Onderdeel van de urban conference De Nieuwe Markt

Evenement

Hoe zorg je met voeding voor een gezondere en leefbaardere stad? Het lectoraat Gewichtsmanagement van de HvA heeft veel onderzoek gedaan naar hoe mensen door kleine aanpassingen in hun dagelijks leven veel kunnen veranderen aan hun gezondheid.

Het lectoraat Gewichtsmanagement van de HvA heeft de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar manieren waarop mensen van verschillende doelgroepen in hun dagelijks leven beter voor zichzelf kunnen zorgen door andere gewoontes aan te nemen. Bijvoorbeeld bij kinderen op de pre-school, mensen met diabetes en ouderen.

Sprekers HvA

• Martinette Streppel, onderzoeker
  • Jantine van den Helder, onderzoeker
  • Robert Memelink, onderzoeker

Dinsdag 18 juni 13.30-16.30 uur
Locatie: Scheepvaartmuseum
Meer informatie en aanmelden

Deze breakout maakt deel uit van de urban conference De Nieuw Markt. Lokaal en Gezond Eten voor Iedereen van 9.30-17.00 uur in NEMO Science Museum.

Contactpersoon HvA: Amely Verreijen (Urban Vitality)

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 juni 2019