Minorenmarkt

Evenement

Wil jij in semester 1 of 2 van studiejaar 2019-2020 een minor volgen, en ben je benieuwd wat er binnen én buiten jouw faculteit aangeboden wordt? Kom dan woensdag 13 maart 2019 naar de minorenmarkt en laat je informeren.

Minorenmarkt in het Kohnstammhuis

Tijdens de jaarlijkse minorenmarkt kun je kennismaken met meer dan 100 HvA-minoren. Ook worden er presentaties gegeven.

Wanneer woensdag 13 maart 2019 van 15.00 uur – 18:00 uur
Waar:
  Amstelcampus (Wibauthuis, Kohnstammhuis, Benno Premselahuis en Muller-Lulofshuis)

Let op! Er wordt maar één algemene HvA-minorenmarkt gehouden per studiejaar. Niet alle HvA-minoren zijn aanwezig op deze  minorenmarkt.

Wil je als student van een andere instelling een minor bij de HvA volgen?

Voor niet-HvA studenten zijn alleen de Kies op Maat minoren toegankelijk. Een overzicht vind je vanaf 1 maart 2019 op www.kiesopmaat.nl

Let op! Niet alle Kies op Maat minoren zijn aanwezig op de minorenmarkt.

Informatie over het volgen van een minor als student van een andere onderwijsinstelling vind je via onze minorenpagina

Plattegrond en presentatierooster

Wil je weten welke minoren aanwezig zijn en/of een presentatie geven? Vul je e-mailadres in via onderstaande link. Dan krijg je ongeveer een week voor de minorenmarkt de plattegrond en het presentatierooster toegestuurd.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 24 juli 2018