Hogeschool van Amsterdam

Dag van de Amsterdamse Student

Evenement

Vraag jij je wel eens af hoe het leven van een student in Amsterdam eruitziet? Alle Amsterdammers kunnen dit op 6 juni 2015 ervaren tijdens de Dag van de Amsterdamse Student (DAS). Deze dag, georganiseerd door ASVA Studentenunie, is eigenlijk een open dag van het studentenleven!

Studenten stoeien met elkaar

De DAS zal hoofdzakelijk plaatsvinden in en rond CREA op het Roeterseilandcomplex (Nieuwe Achtergracht 170) van 11.00 tot 17.00 uur. Te gast is Jort Kelder, die met studenten in gesprek gaat: Een echte student zijn, hoe heurt dat eigenlijk?

Een greep uit het programma: lezingen over identiteit, debatten over onderwijs en wetenschap, filmvertoningen, studententoneel, studentikoze spellen, een rondleiding door een studentenhuis of langs plekken waar bekende filosofen leefden en een rondvaart langs bouwkundig interessante gebouwen.

Op de DAS wordt de diversiteit van het Amsterdamse studentenleven in het zonnetje gezet. Nieuwsgierige Amsterdammers, buurtbewoners, alumni en aanstaande studenten zijn allen van harte welkom. Het belooft een interessante en gezellige dag te worden!

http://dasamsterdam.nl/

 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 27 mei 2015