Hogeschool van Amsterdam

Innovatielabmarkt

Studenten presenteren hun innovaties

Evenement

Binnen het Innovatielab van de HvA hebben tweedejaarsstudenten Technische Bedrijfskunde, Engineering, Design & Innovation, Product Design en E-Technology gewerkt aan de uitdagingen van externe opdrachtgevers. De bedrijven komen met een vraagstuk, en de studenten werken een prototype uit. Benieuwd naar de uitvindingen van studenten? Kom op donderdag 25 juni langs op de Innovatielabmarkt.

Groep studenten met skateboard gemaakt van gerecyclede plastic flessendoppen

De studenten hebben het afgelopen half jaar gewerkt aan opdrachten van zowel grote bedrijven als het MKB. Zij presenteren hun oplossingen en prototypes waarmee het bedrijf aan de slag kan. Lees hier meer over de laatste Innovatielab.

  • donderdag 25 juni
  • 4 e verdieping, locatie Leeuwenburg, Weesperzijde 190, Hogeschool van Amsterdam
  • 10.30-12.00 uur

Over het Innovatielab

Het Innovatielab is dé broedplek voor innovatie. Het is de plek waar studenten in multidisciplinaire teams onder begeleiding van een vakkundig docententeam werken aan innovatievraagstukken uit het bedrijfsleven.

Voor studenten betekent dit een eerste stap richting de beroepspraktijk. Voor bedrijven biedt deze plek extra kansen waar ze met hun innovatiebehoeften terecht kunnen. En voor het onderwijs is dit de kans om een effectievere brug te slaan tussen het onderwijs en het beroepenveld.

Informatie over het Innovatielab: www.hva.nl/innovatielab   

Neem voor meer informatie contact op met Liselotte van Dijk: l.van.dijk@hva.nl; 06 2115 5021.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 juni 2015