Centre for Applied Research on Economics & Management

Amsterdamse Student Ondernemers Prijs 2015

30 apr 2015 10:21 | CAREM

Donderdagavond 30 april organiseert ACE Connect voor de derde keer De Amsterdamse Student Ondernemersprijs 2015.

De Amsterdamse Studenten Ondernemersprijs (ASOP) is hét jaarlijkse event van ACE Connect dat ondernemende studenten en net afgestudeerden een podium biedt om hun start-up te pitchen en te laten beoordelen door ervaren ondernemers.

De vijf finalisten zullen deze avond hun business plan pitchen voor een professionele jury in De Rode Hoed in Amsterdam en strijden om de titel ‘Beste Student Ondernemer van Amsterdam 2015’. Aan het eind van de avond zal er één winnaar uit de bus komen die o.a. de reis naar Sillicon Valley wint!

De vijf finalisten die zullen pitchen zijn: MIPASCHA, Yournalism, NEO NAIL TECH, Melt Icepops en Bitstraat.

Het finale evenement vindt plaats op donderdag 30 april om 19:00 in De Rode Hoed (Keizersgracht 102) in Amsterdam. Je kan je als publiek aanmelden via: http://www.ace-amsterdam.org/asop/finale/