Centre for Applied Research on Economics & Management

Lectoraat HRM presenteert op ECER congres

'Understanding diversity'

11 sep 2014 10:10

Onderzoekers van het lectoraat HRM hebben met drie papers deelgenomen aan het ECER congres van september 2014 in Porto, Portugal. Het congres trekt 3000 bezoekers vanuit verschillende delen in Europa. De drie papers met titels “Understanding diversity – a Dutch case study on teacher attitudes towards their diverse student population”, "Research on the Job: Practice-Based Research to Professionalize Lecturers" en “Studying successfully? Visions of Dutch teachers in Higher Vocational Education on student achievement” leidden tot inspirerende discussies. Zo blijkt uit een van de papers dat docenten verschillende visies hebben op 'student achievement'. Bijdragen aan het congres- getiteld "The Past, the Present and Future of Educational Research in Europe" - van deelnemers uit diverse landen gaven een mooi inzicht in waar Europese onderwijsinstituten mee worstelen. Daarnaast inspireerden de bijdragen tot het ontwikkelen van nieuwe ideeën over hoe het onderwijs in de toekomst vorm gegeven kan worden.