Centre for Applied Research on Economics & Management

Diversiteitsexpertise in de etalage

17 sep 2014 00:00 | CAREM

Hoe krijg je diversiteit op de agenda van verschillende organisaties? Welke methodieken kun je hier het beste voor inzetten? Deze vraag was aanleiding voor onderzoekers van het lectoraat HRM om samen met de Nederlandse Stichting voor de Psychotechniek te onderzoeken hoe de ontwikkelde NSvP methodieken nog beter te benutten. De NSvP, het lectoraat Crosscultureel-ondernemerschap / Inholland, Kantharos, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF & Seba cultuurmanagement gaan samen een statement schrijven over wat er moet gebeuren om verder te komen met diversiteit in organisaties. Meer weten over hoe veranderingen te bewerkstelligen in je organisatie of over wat je kunt leren van andere ervaringsdeskundigen diversiteit? Stuur een e-mail naar Najat Bay n.bay@hva.nl en je ontvangt als eerste de publicatie .