Centre for Applied Research on Economics & Management

Seminar: Overleeft HRM de 21e eeuw? 21 januari 2014

16 jan 2014 00:00 | CAREM

Op dinsdag 21 januari 2014 organiseert het Kenniscentrum van domein Economie en Management (CAREM) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) in samenwerking met de afdeling Noord-Holland van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP) een seminar met als titel: Overleeft HRM de 21e eeuw?

Aanleiding hiervoor is het verschijnen van het proefschrift van Peter Blok , docent bij de opleiding HRM van de HvA, getiteld: Human Resource Management:Institutionele grondslagen, historische ontwikkeling en perspectieven voor de economie van de 21 e eeuw.

Na een inleiding over zijn proefschrift, zullen twee referenten hun visie geven op het thema: Prof. Dr. J. Strikwerda , hoogleraar organisatieleer en organisatieverandering aan de Universiteit van Amsterdam en Wim Kooijman , Executive Vice-president HR bij Air France KLM en voorzitter van de NVP. Als dagvoorzitter zal optreden Luca Lopes de Leao Laguna , docent bij de opleiding HRM.

Het seminar is bedoeld voor HRM professionals, docenten HRM en studenten en alumni van de opleiding HRM van de HvA. Het seminar vindt plaats van 15-17 uur in de Aula van de Leeuwenburg. Gratis aanmelden kan via carem@hva.nl .

Hierbij een link naar de uitnodiging .