BOOT

Opening BOOT Nieuw-West

20 jan 2016 17:00 | BOOT

Op woensdag 13 januari is de nieuwe locatie van BOOT Nieuw-West aan de Bernard Loderstraat 39/41 feestelijk geopend. Lees verder voor een fotoverslag.

Tijdens de opening hebben Elke Heidrich (Directeur Wonen van Woningstichting Eigen Haard) en Stan Majoor (Lector Coördinatie Grootstedelijke Vraagstukken van de Hogeschool van Amsterdam) de wijkpartnerovereenkomst getekend die de samenwerking tussen Eigen Haard en de Hogeschool formaliseert.

opening BNW 4a

De sleutel van de nieuwe locatie is door Elke Heidrich, Stan Majoor en Achmed Baâdoud (voorzitter van de bestuurscommissie Nieuw-West) overhandigd aan Fenna Wichers, de coördinator van BOOT Nieuw-West.

Opening BNW 3a

Zo’n 80 bewoners, kinderen, partners en BOOT studenten hadden alle gelegenheid om onder het genot van een kopje soep of een drankje met elkaar te praten over BOOT en onze rol in de wijk.

Opening BNW 2a

Onder de bezoekers waren vele kinderen die enthousiast meegewerkt hebben aan het schilderen van een banner die in de BOOT locatie komt te hangen. De slogan ‘Nieuw-West is the best!’ staat er gekleurd op.

Opening BNW 1a

Buurtbewoners, partners en stagiaires hebben hun wensen voor de wijk opgeschreven en hiermee een ‘wensboom’ gecreëerd die bij kan dragen aan een mooie toekomst voor de Louterbuurt.