BOOT

BOOT Zuidoost is verhuisd!

8 sep 2015 17:16 | BOOT

BOOT Zuidoost is verhuisd naar Gravestein 22. Op 18 september, vanaf 16:00, openen we deze nieuwe locatie feestelijk, komt u ook?

BOOT Zuidoost is verhuisd en dat vieren we graag met jullie!

Tijdens de middag vieren we de voortzetting van de samenwerking tussen BOOT Zuidoost en Rochdale. Dit doen we door middel van de ondertekening van een Wijkpartnerovereenkomst, door Rochdale-bestuurslid Hester van Buren en HvA-domeinvoorzitter Jean Tillie. Met deze Wijkpartnerovereenkomst bezegelen BOOT HvA en Rochdale de intensieve samenwerking in de EGK-buurt, in de vorm van diverse studentenprojecten en -programma’s ter bevordering van de leefbaarheid in de buurt.

WANNEER?

Datum: vrijdag 18 september 2015
Tijd: vanaf 16.00 uur

WAAR?

BOOT Zuidoost
Gravestein 22
1103 BH Amsterdam
E: boot.zuidoost@hva.nl
T: 020 - 223 25 81

WIE?

Studenten, partners in de wijk, buurtbewoners, docenten van de HvA, medewerkers van Rochdale en Gemeente Amsterdam (stadsdeel Zuidoost); iedereen is welkom!