BOOT

BOOT zoekt stagiaire Jeugd en Educatie

29 apr 2015 13:54 | BOOT

BOOT is per 1 september 2015 op zoek naar een derdejaars student die het team Jeugd en Educatie komt versterken. Het thema Jeugd en Educatie beslaat een aantal verschillende programma’s, voorbeelden hiervan zijn: Schoolwerkondersteuning, de Keukentafel en Taal met Ouders.

Binnen BOOT ga je werken aan diverse maatschappelijke projecten, rondom de
thema’s ouderbetrokkenheid en opvoeding. Je gaat 10 maanden aan de slag in de aandachtswijken van Amsterdam. Als stagiair word je deel van een team jonge ambitieuze mensen en krijg je de mogelijkheid echt iets te betekenen voor wijkgericht werken in de stad amsterdam en haar grootstedelijke uitdagingen.

JOUW TAKENPAKKET

• Meewerken, adviseren en ontwikkelen bij de projecten ‘Schoolwerkondersteuning’ of ‘De Keukentafel’;
  • Organiseren en uitvoeren van intake gesprekken en ouderbijeenkomsten met ouders;
  • Het in kaart brengen van een netwerk rondom de verschillende projecten en dit netwerk uitbreiden;
  • Het coachen en begeleiden van eerstejaarsstudenten.

JOUW PROFIEL

• Je bent een derdejaars student;
  • Je bent maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in grootstedelijke problematiek;
  • Je werkt zelfstandig en toont initiatief;
  • Je beschikt over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

De stage is voor een periode van 10 maanden en start in september 2015 voor 4 dagen in de week.

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv voor 1 juni 2015 naar Emma Verspoor.