BOOT

Showcase 'Werken in en leren van de wijk'

18 jun 2015 17:16 | BOOT

Graag nodigen wij u van harte uit voor de BOOT showcase ‘Werken in en leren van de wijk’ op 25 juni in Studio HvA. Tijdens de showcase laat BOOT op een interactieve wijze zien hoe de Hogeschool van Amsterdam zich de afgelopen jaren via vier kenniswinkels heeft verbonden aan de wijken van Amsterdam.

KEUZE THEMA'S
De volgende thema's zijn door jullie uitgekozen om uitgelicht te worden tijdens de showcase:

• Jeugd en Educatie
  • Wonen, Werken en Geld
  • Gezondheid, Zorg en Sport
  • Wijkeconomie

De overige twee thema's (Lokale Gebiedsontwikkeling en Burger, Bestuur en Samenleving) kunt u, net zoals de bovenstaande vier, bezoeken tijdens de inloop en borrel. Bij zes stands is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan, met de studenten en docenten van de verschillende thema's.

NOG NIET INGESCHREVEN?
Schrijf u in voor de showcase en maak een keuze voor twee van de vier thema's die u wilt bezoeken:   inschrijven. Ook op de avond zelf kunt u zich nog aanmelden voor de thema's.

• 17.00 - 17.20: Inloop
  • 17.20 - 17.45: Opening
  • 17.45 - 18.35: Showcase thema's BOOT
  • 18.40 - 19.00: Panelgesprek tussen rector Huib de Jong en wethouder Simone Kukenheim (portefeuilles Jeugd, Onderwijs, Diversiteit en stadsdeel Oost). Aan de hand van praktijkverhalen van studenten wordt er een gesprek gevoerd over de toegevoegde waarde die studenten leveren aan de vitaliteit van Amsterdamse wijken.
  • 19.00 - 20.00: Borrel

Donderdag 25 juni 2015

TIJD
17:00-20:00 uur