BOOT

Wethouders Nieuw-West bezoeken BOOT

10 jun 2013 15:04 | BOOT

Afgelopen donderdag waren Jesse Bos en Ronald Mauer op werkbezoek bij BOOT. Studenten geven maatschappelijk en juridisch advies, schoolwerkondersteuning en werken aan diverse opdrachten op het gebied van o.a. stedelijke vernieuwing.

Studenten van BOOT vertelden de wethouders enthousiast over hun werkzaamheden in Nieuw-West. Student: 'De spreekuren zijn heel leerzaam en interessant. Wij leren de theorie toepassen in de praktijk. Samen met de mensen kijken we welke mogelijkheden ze hebben'. Een andere student die een onderzoek heeft gedaan naar het functioneren van een speeltuin zegt: 'bewoners zijn nu meer betrokken bij hun speeltuin, omdat we met hen hebben gekeken hoe het beter kan'. Een student van de opleiding Techniek vertelde de wethouders enthousiast over zijn onderzoek naar zelfbeheer met studenten. Na het gesprek met de studenten, gingen Jesse Bos en Ronald Mauer langs bij een klas van schoolwerkondersteuning. Het was de laatste bijeenkomst van dit schooljaar en ter afsluiting overhandigde de wethouders een mooi diploma aan de kinderen.