BOOT

Studenten Ergotherapie ontwikkelen folder: Jongeren aanbod Amsterdam Oost

4 jan 2013 14:30 | BOOT

De afgelopen maanden hebben drie studenten Ergotherapie vanuit BOOT Oost zich georiënteerd op het aanbod van organisaties en initiatieven die zich richten op jongeren uit Amsterdam Oost.

Zij hebben gemerkt dat er voor jongeren veel goede initiatieven zijn, maar dat het overzicht voor jongeren en organisaties nog niet optimaal is. Jongeren weten niet goed waar zij terecht kunnen met hun vragen en weten niet precies wat welke organisatie allemaal doen.

Om het aanbod voor jongeren zichtbaarder te maken hebben zij bedacht een folder te ontwerpen. In deze folder worden organisaties en initiatieven uit Amsterdam Oost die iets voor jongeren betekenen weergegeven. De folder wordt o.a. ingedeeld op de thema's:

Stage en werk, zorg en welzijn, vrije tijd en financiën.

Werkt of doet u iets met jongeren uit Amsterdam Oost?

En wilt u ook in deze folder uitleggen wat jongeren aan uw organisatie hebben of heeft u interesse in de folder? Neem dan contact op met Tanja.van.den.hengel@hva.nl