BOOT

Student CMV organiseert jongerenfestival Jan Maijenplein

15 jun 2011 16:09 | BOOT

Op zaterdag 4 juni kwam de hiphop trots van Amsterdam West 'Kleine Viezerik' naar het Jan Maijenplein. Het optreden was onderdeel van het jongerenfestival 'Ontdek je Talent' dat door CMV student Michael Reiziger werd georganiseerd in opdracht van BOOT en Stichting Dock.

Het jongerenfestival 'Ontdek je Talent' was een onderdeel van het Jan Maijenplein buurtfestival, een bewonersintiatief in West.

Vier weken lang was het plein het culturele hart van West en één dag stond in het teken van jongeren en talentontwikkeling en de ontmoeting tussen jong en oud. Er waren urban dance en zumba workshops, een panna knock-out toernooi, henna painting, live optredens van DJ Mirco Rodic, Jammin Brass en Continental Riddim. De dag was een succes en wij zijn trots op Michael en de deelnemende organisaties en vrijwilligers. Vooral omdat de stageopdracht aanvankelijk bestond uit ondersteuning van het team, maar als snel uitgebreid werd naar het zelfstanding organiseren van een geheel jongerenfestival binnen het programma.