Hogeschool van Amsterdam

BOOT

Projectaanvraag

Heeft u een projectaanvraag en wilt u dat BOOT op zoek gaat naar een geschikte student? Volg dan onderstaand stappenplan en wij nemen spoedig contact met u op. Wij zien uit naar prettige en voor alle betrokken partijen productieve samenwerking!

 

  1. Aanvraag Vul het projectaanvraagformulier in met daarin uw projectplan of hulpvraag aangevuld met doelstelling, doelgroep, doelgebied en eventuele andere partnerorganisaties.
  2. Intake Op basis van uw projectaanvraag zal een medewerker van HvA BOOT contact met u opnemen en een afspraak maken. Tijdens deze afspraak is het de bedoeling de projectaanvraag verder te verduidelijken om zo een idee te krijgen van de mogelijke matches met opleidingen en studenten binnen de Hogeschool van Amsterdam.
  3. Matching In deze fase gaat HvA BOOT op zoek naar de juiste studenten en opleidingen om (delen van) uw opdracht uit te voeren. Hier is het van belang dat het niveau, de omvang en het tijdsbestek passen in de eisen van zowel u als de studenten.
  4. Voorstel Op het moment dat er mogelijke matches voortkomen uit fase 3 zal HvA BOOT dit aan u terugkoppelen om te komen tot een projectvoorstel waarbij het project duidelijk wordt afgebakend. Tevens worden in deze fase heldere afspraken gemaakt over proces, begeleiding en beoordeling.

Gepubliceerd door  BOOT 14 oktober 2015