Hogeschool van Amsterdam

BOOT

Spreekuren weer van start bij BOOT

3 sep 2013 12:15 | BOOT
Op dinsdag 3 september zijn de spreekuren weer gestart bij BOOT. Inwoners van Amsterdam kunnen bij onze BOOT-locaties geheel kost eloos terecht voor advies en ondersteuning bij juridische, maatschappelijke en/of financiƫle vragen. De spreekuren zijn wekelijks te bezoeken. Kijk voor de spreekuurtijden bij de desbetreffende kenniswinkel.

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam zitten klaar om vragen van bewoners te beantwoorden over bijvoorbeeld werk of wonen en bieden hulp bij het aanvragen en wijzigen van regelingen. Bewoners kunnen verder terecht met de volgende onderwerpen en vragen:

- Hulp bij sollicitaties of schoolkeuze - Uitleg en hulp bij het invullen van formulieren - Hulp bij juridische vragen bijvoorbeeld het opstellen van bezwaarschriften - Aanvragen van betalingsregelingen - Hulp bij het op orde krijgen van de administratie - Inzicht krijgen in inkomsten en uitgaven

Mail, bel of kom een keer langs

De studenten bieden deze hulp in het kader van hun studie en staan onder toezicht van expertdocenten. Daarnaast werken de studenten nauw samen met andere instanties in Amsterdam en de verschillende stadsdelen.

BOOT is bereikbaar via boot@hva.nl of kijk op de website voor de contactgegevens per locatie. Meer informatie kunt u krijgen via de website: www.boot.hva.nl