HvA Bibliotheek

Reader maken? Volg de handleiding

Docenten, voorkom problemen met auteursrecht!

16 mei 2017 16:06 | HvA Bibliotheek

​Een reader maken: ingewikkeld? Echt niet.

Docenten kunnen voortaan profiteren van de handleiding Hoe maak ik een reader? die door de Bibliotheek is samengesteld. Alle informatie staat in deze twee A4-tjes handig bij elkaar.

Met deze handleiding kunnen inbreuken op het auteursrecht tot het verleden behoren en regel je eenvoudig – waar nodig – de toestemming van Stichting PRO. Een link naar een woordenteller is opgenomen.

Studenten krijgen zo alle verplichte literatuur (artikelen, hoofdstukken etc.) voor een vak netjes in een bundel aangeboden, professioneel afgedrukt door Canon. De bronvermelding staat erbij, dus studenten krijgen direct een goed voorbeeld om na te volgen. Ook kunnen ze, naast de gedrukte reader, voor een kleine meerprijs een digitale versie kopen.

Reader maken? Volg de handleiding