Amstelcampus

Wie zit waar?

De realisatie van de Amstelcampus is in volle gang. Zeven van de acht gebouwen zijn klaar. Vier gebouwen zijn in de afgelopen jaren gerenoveerd en er zijn drie nieuwe onderwijsgebouwen bijgekomen. Er staat nog een nieuw onderwijsgebouw in de planning dat in 2018 wordt opgeleverd.

Op dit moment zijn vier van de zeven faculteiten van de HvA gevestigd op de campus. In 2018 zijn dit vijf faculteiten. Zoveel panden, zoveel opleidingen. Maar wie zit nu precies waar?

In het in 2015 opgeleverde Wibauthuis (WBH) zit het grootste gedeelte van de faculteit Economie en Management. Het gaat hier om de opleidingen  Commerciële Economie, Human Resource Management en Bedrijfskunde MER. Andere opleidingen van deze faculteit zijn gevestigd op loactie Fraijlemaborg.

De opleidingen van Digitale Media en Creatieve Industrie (DMCI) zijn allemaal op de Amstelcampus gevestigd.

Alle opleidingen van Maatschappij en Recht zijn op de Amstelcampus gevestigd, en zijn verdeeld over twee naast elkaar gelegen panden.

De opleidingen van Onderwijs en Opvoeding (OO) zijn allemaal op de Amstelcampus gevestigd.

Techniek (2018)

De faculteit Techniek is nu nog gevestigd op locatie Leeuwenburg, naast het Amstelstation. Deze faculiteit verhuist in 2018 naar het nog te realiseren Conradhuis op de Amstelcampus.

(Gedeelte van) faculteit Economie en Management. Deze faculteit is verdeeld over twee locaties, waaronder de Amstelcampus en de locatie Fraijlemaborg in Zuidoost

Faculteit Bewegen, Sport en Voeding. Deze opleidingen zitten in op de locatie Dr. Meurerlaan in Osdorp, gezien hun praktische ligging naast de sportvelden.

Faculteit Gezondheid. Deze opleidingen bevinden zich in Amsterdam-Zuidoost aan de Tafelbergweg. Hier hebben zij een locatie naast het AMC, waar zij ook intensief mee samenwerken.

Plattegrond Amstelcampus

Gepubliceerd door  Amstelcampus 22 januari 2016