Amstelcampus

Proeven aan de Amstelcampus

Walking Dinner positief ontvangen

10 dec 2015 14:53 | Amstelcampus

Na een lange periode van ontwikkeling en bouwactiviteiten waren de direct omwonenden van de Amstelcampus op 7 december uitgenodigd om de sfeer te komen proeven. Tijdens een Walking Dinner zijn zo'n 40 bewoners rondgeleid langs alle nieuwe gebouwen en faciliteiten die sinds 2013 in gebruik zijn genomen.

De Amstelcampus is een open stadscampus en dat betekent dat de deuren niet alleen open staan voor studenten maar ook omwonenden gebruik kunnen maken van onze faciliteiten zoals de bibliotheek, het leercentrum (1e en 2e etage Wibauthuis of begane grond en 1e etage Kohnstammhuis) en het restaurant (bijv. budgetmaaltijd voor slechts €2,21) of de koffiebar. De fitness van het Universitair Sport Centrum is ook voor iedereen toegankelijk.

De aanwezigen hebben een uitgebreide rondleiding gehad langs het Muller-Lulofshuis met studentenwoningen, sport- en fitnessfaciliteiten, het Wibauthuis en de nieuwe buitenruimte. De avond eindigde in Café Fest op het Wibauthof. Iedereen was aangenaam verrast over de mogelijkheden en positief over de ontwikkelingen in en om de moderne schoolgebouwen.

Kijk voor nieuwe activiteiten op onze website en de agenda van FLOOR, of like ons op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Wilt u ook kijkje nemen? U bent van harte welkom!

Openingstijden gebouwen

Universitair Sportcentrum