Hogeschool van Amsterdam

Amstelcampus

Hoever zijn we?

De Amstelcampus is gereed en er wordt met veel plezier gewerkt, gestudeerd en gesport! Uiteraard zijn er ontwikkelingen op de campus waarvan wij u middels nieuwsberichten op deze website op de hoogte houden.

Van de acht gebouwen die tot de Amstelcampus behoren zijn er nu zeven klaar: het Kohnstammhuis, Theo Thijssenhuis, Benno Premselahuis, Koetsier Montaignehuis, Muller-Lulofshuis, Wibauthuis en op het Kohnstammhof Studio HvA.

Er zijn nog drie HvA campussen; de Businesscampus in Zuid Oost bij de Arena, de Gezondheidscampus bij het AMC en de campus Sport en Voeding in Osdorp.

Commerciële functies

Naast de twee restaurants en coffeecorners in de onderwijsgebouwen vind je op het Wibauthof café Fest en volgt in september 2016 de opening van het uitzendbureau 2.0, Young Talent factory, aan de zijde van de speelplaats. In het Wibauthuis vind je links naast de centrale ingang een ruimte voor het programma Ondernemerschap. Heb je vragen over ondernemerschap of ben je gewoon nieuwsgierig, loop vooral bij ze binnen en laat je informeren over de verschillende studenten start-ups en mogelijkheden tot samenwerking. Aan de andere kant van het Wibauthuis, rechts van de centrale ingang, vind je de Spar University. Een hippe supermarkt met een mooi assortiment, zachte prijsjes voor koffie en thee en altijd een goede (week)aanbieding.

Wibauthuis en het Benno Premsalahuis

Wibauthuis

Trap Benno Premselahuis

Rhijnspoorplein

Gepubliceerd door  Amstelcampus 24 november 2016