Geslaagde bijeenkomst het Kreatief Pakhuis!

10 mrt 2017 14:52 | Faculteit Business en Economie

Op 28 februari vond de maandelijkse lunchbijeenkomst van H&T plaats in het Kreatief Pakhuis in Zaandijk. In deze schitterend aan de westelijke oever van de Zaan gelegen locatie werden wij ontvangen door Iwan de Koker.

Met aanstekelijk enthousiasme vertelde de gediplomeerde docent lichamelijke oefening (ALO 2000) hoe hij er in 2007 voor gekozen had om van zijn hobby, timmeren en verbouwen, zijn beroep te gaan maken. En hoe een paar jaar later de eigenaar van de leegstaande voormalige opslag van zoetwarenfabriek Klene hem zijn gebouw te huur had aangeboden om daar eigenhandig iets mee te doen.

Contact met de gemeente Zaanstad bracht Iwan op het spoor: er werd gevraagd naar vergaderruimte. Met de hulp van zijn vader creëerde hij in het aanvankelijk verkrotte gebouw uiteindelijk een bijzondere evenementenlocatie met sfeervolle ruimten voor vergaderingen en partijen. Tevens hebben in het pand een aantal kleine kreatieve ondernemers hun plek gevonden. Iwan de Koker exploiteert dit juweel aan de Zaan samen met Mirka Janssen.

Het was na dit aansprekende verhaal geen verrassing dat ook de lunch prima was verzorgd.

Voor de leden en introducés een mooie bijeenkomst met dank aan bestuurslid Danny Simonis, die het contact had gelegd.