Hou' en Trouw organiseert inhoudelijke congressen

6 aug 2018 09:00 | Afdeling Communicatie

Per september 2018 organiseert alumnivereniging Hou' en Trouw inhoudelijke congressen voor haar leden, alumni en studenten van de economische opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam.

Het aanbod van activiteiten dat Hou' en Trouw jaarlijks organiseert wordt per september 2018 uitgebreid met inhoudelijke congressen.

Circa vier keer per jaar word een interessante spreker uitgenodigd om te komen vertellen over zijn of haar expertise aan de leden van Hou' en Trouw en studenten en alumni van de economische opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam.

Op een vrijdagmiddag zal er gedurende 1,5 a 2 uur worden ingegaan op een maatschappelijke en/of economische ontwikkeling en krijgen de aanwezigen de kans om vragen te stellen. Het congres  word afgesloten met een netwerkborrel bij het studentencafe Fest op de amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam.

Breid je netwerk uit met toekomstige professionals, collega's van je werkveld of ontmoet je toekomstige werkgever.
Voor meer informatie over de congressen kijk je onder het kopje Evenementen

Heb je zelf een suggestie voor of wil je meehelpen met het organiseren van een congres?
Neem contact met ons op via secretariaat@houentrouw.nl.