Lunchbijeenkomst SHIP IJmuiden

30 jul 2018 13:19 | Afdeling Communicatie

De lunchbijeenkomst, georganiseerd door Hou' en Trouw, werd in juni gehouden bij SHIP IJmuiden.

Op een zonnige dinsdagochtend verzamelde circa 12 leden in IJmuiden voor de laatste lunchbijeenkomst voor de zomer. Voor deze bijeenkomst was gekozen voor het spectaculaire SHIP.

Maar eerst, wat is SHIP?
SHIP staat voor Sluis Haven Informatie Punt en is de grootste zeesluis van de wereld. Via het Noordzeekanaal gebied hebben de schepen toegang tot de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en IJmuiden.
Bij het informatie punt krijg je meer informatie over de aanpak en ontwikkelingen van de sluisbouw en vertellen ze over wonen, werken, leren en recreƫren in de regio.

Op het terrein werden de leden enthousiast opgevangen door een medewerker van SHIP voor een interessante rondleiding door het gebouw en een mooie presentatie over SHIP.

Zoals traditie gebiedt werd de dag gezellig afgesloten met een gezamelijke lunch.