Lunchbijeenkomst Sportclub Only Friends

7 mei 2018 00:00 | Afdeling Communicatie

De maandelijkse lunchbijeenkomst van Hou' en Trouw wordt deze keer georganiseerd bij 'Only Friends' in Amsterdam Noord.

Sportclub Only Friends biedt verschillende sportfaciliteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte.

Na de lunch kregen de deelnemers een rondleiding bij de organisatie voor gehandicaptensport 'Only Friends', deze was indrukwekkend en inspirerend. De sportclub ligt op een prachtige lokatie met sportvelden, zwembad en indoor sporthal volledig ingericht op het gebruik van met een fysieke handicap en/ of een hersenbeschadiging. Er zijn 700 deelnemers aan de diverse programma's waar wel 24 verschillende sporten beoefend worden. Het centrum bestaat dankzij de gulle gaven van sponsors. Ze krijgen geen cent subsidie!

De deelnemers van de lunch ervaarde de bijeenkomst en rondleiding als indrukwekkend en inspirerend.
Mocht je meer willen weten over sportclub Only Friends kijk dan op https://onlyfriends.nl/.