Nieuwjaarsreceptie 2018

20 dec 2017 13:00 | Faculteit Business en Economie

Voor alle leden van Hou' en Trouw zal wederom een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie georganiseerd worden. Deze zal plaats vinden op donderdag 11 januari 2018 in Koninklijk Theater Carré.

Geachte H&T lid,

Van harte nodig ik u uit voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie op donderdag 11 januari 2018 in het ons inmiddels vertrouwde Koninklijk Theater Carré. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom om samen met het bestuur te toosten op het nieuwe jaar. Ook reiken we de scriptieprijs uit aan de beste scriptanten van het studiejaar 2016/2017.

Natuurlijk is er vooral gelegenheid om met elkaar over de plannen voor het nieuwe jaar te praten. Net zoals vorig jaar zullen er ook leden van de studieverenigingen van FBE aanwezig zijn.

Namens het bestuur wens ik u alvast goede feestdagen toe en wij kijken uit naar uw komst op 11 januari 2018. Introducés zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Willem Baumfalk